Rick Evers: 'Eloise van Oranje is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf'

Rick Evers: 'Eloise van Oranje is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf'

Rick Evers: '<em>Eloise van Oranje</em> is alleen succesvol door haar naam, denkt alleen aan zichzelf' Royaltyverslaggever Rick Evers is op Twitter in een discussie over de in opspraak geraakte gravin Eloise van Oranje verzaakt. Het gaat niet direct om het feit dat ze in badpak poseerde voor Het Perfecte Plaatje maar meer over de vraag waar haar talenten liggen en waar haar bekendheid vandaan komt: 'Dat ze in de aandacht staat, is niet omdat ze een gewone Nederlander is. Ze is dat bovenal als kleindochter van Beatrix, nichtje van Willem-Alexander of als 5de in lijn voor de troon', aldus Rick. Dat valt natuurlijk niet te ontkennen want zonder haar bekende familie had vermoedelijk bijna niemand ooit van Eloise gehoord. ´Eloise denkt alleen aan zichzelf´Ricks opmerkingen maken echter nogal wat los: 'Dat haar bekendheid in eerste instantie te danken is aan haar achternaam, zeker waar. Maar volgens mij zet nu toch echt zichzelf in de markt. En succesvol blijkbaar', zegt ene Renske Holwerda. Evers daarop: 'Dear, alleen succesvol door naam en familie. Verder nul.' Groot fan lijkt de koningshuisverslaggever niet van de nogal van aandacht houdende Eloise te zijn: 'Eloise denkt alleen aan zichzelf. Dat mag, uiteraard. Maar denk dat het niet verkeerd is als we allemaal minder aan onszelf denken', zegt hij in een andere tweet. En ook daar komen uiteraard weer de nodige reacties op. Een greep uit de tweets van Rick Evers over Eloise van Oranje vind je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je beelden van de veelbesproken fotoshoot van de gravin. Bekijk ook Ophef over gravin Eloise in badpak in 'Het Perfecte Plaatje op Reis' (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet, 'ik vind het leuk' Bekijk deze video » Even tot Hier: Duncan Laurence en vriend Jordan compleet voor schut gezet Bekijk deze video »
TV :
Maandag 15 mei 2023 om 12:23

Royaltyverslaggever Rick Evers is op Twitter in een discussie over de in opspraak geraakte gravin Eloise van Oranje verzaakt. Het gaat niet direct om het feit dat ze in badpak poseerde voor Het Perfecte Plaatje maar meer over de vraag waar haar talenten liggen en waar haar bekendheid vandaan komt: 'Dat ze in de aandacht staat, is niet omdat ze een gewone Nederlander is. Ze is dat bovenal als kleindochter van Beatrix, nichtje van Willem-Alexander of als 5de in lijn voor de troon', aldus Rick. Dat valt natuurlijk niet te ontkennen want zonder haar bekende familie had vermoedelijk bijna niemand ooit van Eloise gehoord.

´Eloise denkt alleen aan zichzelf´
Ricks opmerkingen maken echter nogal wat los: 'Dat haar bekendheid in eerste instantie te danken is aan haar achternaam, zeker waar. Maar volgens mij zet nu toch echt zichzelf in de markt. En succesvol blijkbaar', zegt ene Renske Holwerda. Evers daarop: 'Dear, alleen succesvol door naam en familie. Verder nul.' Groot fan lijkt de koningshuisverslaggever niet van de nogal van aandacht houdende Eloise te zijn: 'Eloise denkt alleen aan zichzelf. Dat mag, uiteraard. Maar denk dat het niet verkeerd is als we allemaal minder aan onszelf denken', zegt hij in een andere tweet. En ook daar komen uiteraard weer de nodige reacties op.

Een greep uit de tweets van Rick Evers over Eloise van Oranje vind je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je beelden van de veelbesproken fotoshoot van de gravin.

Actuele video's

Meer actuele video's