Maestro: Ammar walst vrolijk mee met Wiener Blut van Strauss Jr. (video)

Maestro: Ammar walst vrolijk mee met Wiener Blut van Strauss Jr. (video)

Maandag 4 december 2023 om 15:01

Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 3 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv.

<em>Maestro</em>: Ammar walst vrolijk mee met <em>Wiener Blut</em> van Strauss Jr. (video) Hieronder zie je een fragment uit Maestro van zondag 3 december. Je kunt ook de volledige uitzending van Maestro terugkijken via Gids.tv. Volkszanger Ammar Bozoglu is de tweede kandidaat van dit seizoen van Maestro. Hij krijgt de wiegende bewegingen te pakken tijdens zijn vuurdoop met een stuk van de 'koning van de wals' Strauss Jr. Misschien nog een tikje te langzaam, maar dat komt vanzelf goed, aldus de jury. Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Maestro: Ammar walst vrolijk mee met Wiener Blut van Strauss Jr. (video)

Volkszanger Ammar Bozoglu is de tweede kandidaat van dit seizoen van Maestro. Hij krijgt de wiegende bewegingen te pakken tijdens zijn vuurdoop met een stuk van de 'koning van de wals' Strauss Jr. Misschien nog een tikje te langzaam, maar dat komt vanzelf goed, aldus de jury.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's