Bureau Rotterdam: groente- en fruitgooiende jongeren zorgen voor overlast

Bureau Rotterdam: groente- en fruitgooiende jongeren zorgen voor overlast

In Bureau Rotterdam zien we dinsdagavond hoe Nadia en Joyce een opvallende melding binnenkrijgen: jongeren gooien constant groente en fruit naar ramen en deuren en de melder is bang dat de ruiten gaan sneuvelen. Ze gaan erop af, zien het fruit al snel liggen en proberen de aanwezige jongeren aan het praten te krijgen.

Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder.

Bureau Rotterdam: groente- en fruitgooiende jongeren zorgen voor overlast In Bureau Rotterdam zien we dinsdagavond hoe Nadia en Joyce een opvallende melding binnenkrijgen: jongeren gooien constant groente en fruit naar ramen en deuren en de melder is bang dat de ruiten gaan sneuvelen. Ze gaan erop af, zien het fruit al snel liggen en proberen de aanwezige jongeren aan het praten te krijgen. Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Agent Andrea in Bureau Rotterdam: 'Zo erg dat die huisdieren gestikt zijn, kunnen geen deur openmaken' Bekijk deze video » Het Roer Om: hoe is het nu met Anneke, is ze nog in Egypte? Bekijk deze video » Condoleanceregister op school omgekomen zusjes: 'Moet steeds aan de ouders denken' (video) Bekijk deze video »
TV :
Bureau Rotterdam: groente- en fruitgooiende jongeren zorgen voor overlast

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV