Emma Kok zingt samen met Helene Fischer in Duitse show op eerste kerstdag (Shownieuws)

Emma Kok zingt samen met Helene Fischer in Duitse show op eerste kerstdag (Shownieuws)

Het kan niet op voor de vijftienjarige Emma Kok, de jonge zangeres die in 2021 The Voice Kids won. Afgelopen zomer mocht zij met André Rieu op het Vrijthof in Maastricht optreden met haar fenomenale versie van 'Voilà'.

Helene Fischer
Afgelopen zaterdag was Emma bij de opnames van de jaarlijkse grootse, Duitse muziekshow waar ze samen met Helene Fischer mocht zingen. Traditiegetrouw zal de show op eerste kerstdag te zien zijn op tv. Shownieuws heeft de eerste beelden al in huis.

Bekijk de eerste beelden van het optreden van Emma Kok in een fragment uit Shownieuws hieronder.

<em>Emma Kok</em> zingt samen met <em>Helene Fischer</em> in Duitse show op eerste kerstdag (<em>Shownieuws</em>) Het kan niet op voor de vijftienjarige Emma Kok, de jonge zangeres die in 2021 The Voice Kids won. Afgelopen zomer mocht zij met André Rieu op het Vrijthof in Maastricht optreden met haar fenomenale versie van 'Voilà'. Helene FischerAfgelopen zaterdag was Emma bij de opnames van de jaarlijkse grootse, Duitse muziekshow waar ze samen met Helene Fischer mocht zingen. Traditiegetrouw zal de show op eerste kerstdag te zien zijn op tv. Shownieuws heeft de eerste beelden al in huis. Bekijk de eerste beelden van het optreden van Emma Kok in een fragment uit Shownieuws hieronder. Bekijk ook Katja Schuurman en Chantal Janzen prijzen Igone de Jongh: 'Zo'n stoer wijf' (Shownieuws) Bekijk deze video » Grote kritiek op Maestro: "Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig" (video) Bekijk deze video » Zien! Helene Fischer geeft spetterende show in Gelredome Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV