Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar?

Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar?

Ook bij de Oranjes staat de kerstboom alweer en dat is er niet zomaar eentje: 'Ze hebben een enorm grote boom van negen meter laten plaatsen voor het paleis', vertelt royaltydeskundige Justine Marcella bij Shownieuws.

Thuis met kerst?
Hebben Máxima en Willem-Alexander binnen ook al een koninklijk boompje opgezet? 'Dat hebben we nog niet officieel te zien gekregen. Maar we weten wel een beetje hoe dat eruit ziet.' Belangrijkere vraag is eigenlijk: zijn ze überhaupt wel thuis met kerst? 'De traditie was altijd een beetje het ene jaar Argentinië en het andere jaar Nederland. Na covid is dat allemaal een beetje anders geworden. Ook dat wordt niet bekendgemaakt maar daar komen we nog wel achter', sprak Marcella enigszins dreigend...

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Kerst bij Willem-Alexander en Máxima: zijn ze thuis dit jaar? Ook bij de Oranjes staat de kerstboom alweer en dat is er niet zomaar eentje: 'Ze hebben een enorm grote boom van negen meter laten plaatsen voor het paleis', vertelt royaltydeskundige Justine Marcella bij Shownieuws. Thuis met kerst?Hebben Máxima en Willem-Alexander binnen ook al een koninklijk boompje opgezet? 'Dat hebben we nog niet officieel te zien gekregen. Maar we weten wel een beetje hoe dat eruit ziet.' Belangrijkere vraag is eigenlijk: zijn ze überhaupt wel thuis met kerst? 'De traditie was altijd een beetje het ene jaar Argentinië en het andere jaar Nederland. Na covid is dat allemaal een beetje anders geworden. Ook dat wordt niet bekendgemaakt maar daar komen we nog wel achter', sprak Marcella enigszins dreigend... Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Zien: 'royalty-ruzie' Rick Evers en Marc van der Linden, 'Wél maagverkleining gehad' Bekijk deze video » Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV