Vanavond in Bureau Rotterdam: man met bloedende wond in nek

Vanavond in Bureau Rotterdam: man met bloedende wond in nek

Vanavond in een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam vindt de politie een man met een bloedende wond in zijn nek. Hij ruikt gigantisch naar de drank maar spreekt geen Nederlands. Het is dan ook onduidelijk hoe hij gewond is geraakt. Heeft hij het zelf gedaan?

Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder.

Vanavond in <em>Bureau Rotterdam</em>: man met bloedende wond in nek Vanavond in een nieuwe aflevering van Bureau Rotterdam vindt de politie een man met een bloedende wond in zijn nek. Hij ruikt gigantisch naar de drank maar spreekt geen Nederlands. Het is dan ook onduidelijk hoe hij gewond is geraakt. Heeft hij het zelf gedaan? Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Bureau Rotterdam wordt pinautomaat-skimmer in de boeien geslagen Bekijk deze video » Agent Andrea in Bureau Rotterdam: 'Zo erg dat die huisdieren gestikt zijn, kunnen geen deur openmaken' Bekijk deze video » Bureau Rotterdam: groente- en fruitgooiende jongeren zorgen voor overlast Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Bureau Rotterdam: man met bloedende wond in nek

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV