Dinsdag in Bureau Rotterdam wordt pinautomaat-skimmer in de boeien geslagen

Dinsdag in Bureau Rotterdam wordt pinautomaat-skimmer in de boeien geslagen

In een nieuwe spannende aflevering van Bureau Rotterdam dinsdagavond, zien oplettende agenten een man rennen die onderweg veel geld verliest. Ook Ewout en zijn cameraploeg gaan erachteraan. Het blijkt een 'pinautomaat-skimmer' te zijn die ter plekke in de boeien geslagen wordt.

Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder.

Dinsdag in <em>Bureau Rotterdam</em> wordt <em>pinautomaat-skimmer</em> in de boeien geslagen In een nieuwe spannende aflevering van Bureau Rotterdam dinsdagavond, zien oplettende agenten een man rennen die onderweg veel geld verliest. Ook Ewout en zijn cameraploeg gaan erachteraan. Het blijkt een 'pinautomaat-skimmer' te zijn die ter plekke in de boeien geslagen wordt. Bekijk het fragment uit Bureau Rotterdam hieronder. Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Judeska (Jandino) opent FC Kip-restaurant in Rotterdam: "Alles is sowieso 100% halal" (Shownieuws) Bekijk deze video » Drama in Rotterdam Ahoy: man neergeschoten op feest (video) Bekijk deze video » Dinsdag in Bureau Rotterdam: Ewout wordt bespuugd Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag in Bureau Rotterdam wordt pinautomaat-skimmer in de boeien geslagen

Bureau Rotterdam is elke dinsdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Bureau Rotterdam terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV