Sinterklaas dendert op paard studio Vandaag Inside binnen: 'Kutbeest'

Sinterklaas dendert op paard studio Vandaag Inside binnen: 'Kutbeest'

Woensdag 6 december 2023 om 08:22

Op een heerlijk nep kunstpaard denderde Sinterklaas dinsdagavond de studio van Vandaag Inside binnen, met de nodige consternatie en gelach tot gevolg. Een goede bestuurder blijkt de Goedheiligman niet: 'Ik heb hier toch helemaal geen zin in. Kutbeest.'

Omtzigt-pyjama
Nadat iedereen wat tot rust gekomen is en na wat overpeinzingen van de Sint is het uiteraard tijd voor de cadeaus: van sneakers voor Merel Ek tot tantra-massageolie voor René tot een Omtzigt-pyjama voor Johan. Iedereen komt aan de beurt.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Sinterklaas dendert op paard studio <em>Vandaag Inside</em> binnen: 'Kutbeest' Op een heerlijk nep kunstpaard denderde Sinterklaas dinsdagavond de studio van Vandaag Inside binnen, met de nodige consternatie en gelach tot gevolg. Een goede bestuurder blijkt de Goedheiligman niet: 'Ik heb hier toch helemaal geen zin in. Kutbeest.' Omtzigt-pyjamaNadat iedereen wat tot rust gekomen is en na wat overpeinzingen van de Sint is het uiteraard tijd voor de cadeaus: van sneakers voor Merel Ek tot tantra-massageolie voor René tot een Omtzigt-pyjama voor Johan. Iedereen komt aan de beurt. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 5 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's