ZIEN: Omroep PowNed belaagd en aangereden tijdens Sunneklaasfeest op Ameland

ZIEN: Omroep PowNed belaagd en aangereden tijdens Sunneklaasfeest op Ameland

Omroep PowNed heeft aangekondigd aangifte te zullen doen van een incident waarbij een cameraploeg op Ameland betrokken was. Dinsdagavond werden drie journalisten naar verluidt aangevallen door bewoners van het Waddeneiland, nadat zij opnames probeerden te maken van het Sunneklaasfeest.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Omroep PowNed</em> belaagd en aangereden tijdens <em>Sunneklaasfeest</em> op <em>Ameland</em> Omroep PowNed heeft aangekondigd aangifte te zullen doen van een incident waarbij een cameraploeg op Ameland betrokken was. Dinsdagavond werden drie journalisten naar verluidt aangevallen door bewoners van het Waddeneiland, nadat zij opnames probeerden te maken van het Sunneklaasfeest. Tekst gaat verder onder de video. SunneklaasfeestDe politie Noord-Nederland bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar 'een confrontatie tussen twee partijen op Ameland, waarbij mogelijk geweld gebruikt is'. Dit incident deed zich voor toen een cameraploeg van PowNed verslag probeerde te doen van het zogenaamde Sunneklaasfeest op het eiland, een alternatief voor het traditionele Sinterklaasfeest dat op 5 december wordt gevierd. In het algemeen zijn buitenstaanders hier niet welkom. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Sint & De Leeuw 5 december te zien op NPO 1: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Gekkenhuis in Sinterklaascentrum vlak voor pakjesavond (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Bizarre beelden: politie Ameland weigert dorpelingen aan te houden na aanval op PowNews-team Bekijk deze video »
Viral :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Sunneklaasfeest
De politie Noord-Nederland bevestigt dat er onderzoek wordt gedaan naar 'een confrontatie tussen twee partijen op Ameland, waarbij mogelijk geweld gebruikt is'. Dit incident deed zich voor toen een cameraploeg van PowNed verslag probeerde te doen van het zogenaamde Sunneklaasfeest op het eiland, een alternatief voor het traditionele Sinterklaasfeest dat op 5 december wordt gevierd. In het algemeen zijn buitenstaanders hier niet welkom.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's