Bizarre beelden: politie Ameland weigert dorpelingen aan te houden na aanval op PowNews-team

Bizarre beelden: politie Ameland weigert dorpelingen aan te houden na aanval op PowNews-team

Bizarre beelden: <em>politie Ameland</em> weigert dorpelingen aan te houden na <em>aanval</em> op <em>PowNews-team</em> Omroep PowNed-verslaggever Aryan Parsa, zijn cameraman en een beveiliger zijn op 5 december op brute wijze aangevallen toen ze op Ameland arriveerden om een reportage te maken van de Sunneklaas-viering. Tijdens een achtervolging op hoge snelheid werd zelfs de auto van de PowNews-ploeg geraakt door de dorpsbewoners. Vooral de lakse houding van de politie roept de nodige vragen op. Tekst gaat verder onder de video. Sunneklaas-hooligans rijden PowNed van de weg in Ameland! Houding politieOp de beelden van Omroep PowNed is te zien hoe het team tijdens een bijna surrealistische achtervolging nauwelijks hulp krijgt van de politie. Daar bovenop komt dat er diezelfde avond ook geen aangifte kan worden gedaan tegen de dorpelingen, omdat de politie naar eigen zeggen 'daar nu geen tijd voor heeft'. Bekijk de beelden van Hart van Nederland en Omroep PowNed hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brand vrachtschip Ameland goed te zien vanaf de kust (video) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Miss Ameland en ik wilden een wippie maken op het parkeerterrein' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » ZIEN: Omroep PowNed belaagd en aangereden tijdens Sunneklaasfeest op Ameland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Omroep PowNed-verslaggever Aryan Parsa, zijn cameraman en een beveiliger zijn op 5 december op brute wijze aangevallen toen ze op Ameland arriveerden om een reportage te maken van de Sunneklaas-viering. Tijdens een achtervolging op hoge snelheid werd zelfs de auto van de PowNews-ploeg geraakt door de dorpsbewoners. Vooral de lakse houding van de politie roept de nodige vragen op.

Tekst gaat verder onder de video.

Houding politie
Op de beelden van Omroep PowNed is te zien hoe het team tijdens een bijna surrealistische achtervolging nauwelijks hulp krijgt van de politie. Daar bovenop komt dat er diezelfde avond ook geen aangifte kan worden gedaan tegen de dorpelingen, omdat de politie naar eigen zeggen 'daar nu geen tijd voor heeft'.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland en Omroep PowNed hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV