Verdrietig nieuws: Hart van Nederland-icoon Cilly Dartell overleden op 66-jarige leeftijd

Verdrietig nieuws: Hart van Nederland-icoon Cilly Dartell overleden op 66-jarige leeftijd

Wednesday 6 December 2023 om 18:53

Op woensdag is voormalig presentatrice Cilly Dartell overleden. Naast haar werk in het theater en bij AVRO en Omroep Max, verwierf Cilly bekendheid als een van de eerste presentatoren van Hart van Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

Verdrietig nieuws: <em>Hart van Nederland</em>-icoon <em>Cilly Dartell</em> overleden op <em>66-jarige leeftijd</em> Op woensdag is voormalig presentatrice Cilly Dartell overleden. Naast haar werk in het theater en bij AVRO en Omroep Max, verwierf Cilly bekendheid als een van de eerste presentatoren van Hart van Nederland. Tekst gaat verder onder de video. Hart van Nederland"We zijn verdrietig door het overlijden van Cilly Dartell, een zeer geliefd oud-collega en icoon van Hart van Nederland", laat de redactie van Hart van Nederland weten in een reactie. "Vrijwel vanaf de start was Cilly jarenlang een van de beeldbepalende presentatoren van het programma en heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: Cilly Dartel heeft eerste chemokuur-behandeling tegen longkanker gehad Bekijk deze video » Cilly Dartell over zware periode na longkankerdiagnose: 'Ik pluk de dag' Bekijk deze video » Shownieuws: 'Cilly Dartell kreeg in Canada te horen dat de longkanker was uitgezaaid' Bekijk deze video »
Nieuws :

Hart van Nederland
"We zijn verdrietig door het overlijden van Cilly Dartell, een zeer geliefd oud-collega en icoon van Hart van Nederland", laat de redactie van Hart van Nederland weten in een reactie. "Vrijwel vanaf de start was Cilly jarenlang een van de beeldbepalende presentatoren van het programma en heeft hiermee een belangrijke bijdrage geleverd aan het succes."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's