Shownieuws: 'Cilly Dartell kreeg in Canada te horen dat de longkanker was uitgezaaid'

Shownieuws: 'Cilly Dartell kreeg in Canada te horen dat de longkanker was uitgezaaid'

Friday 17 November 2023 om 08:18

Het gaat helaas helemaal niet goed met Cilly Dartell, die aan longkanker lijdt. Weekblad Story sprak met de voormalig Hart van Nederland-presentatrice en dat was misschien wel haar laatste interview ooit, meent Evert Santegoeds.

'Ziek tijdens vakantie'
De hoofdredacteur van Privé vertelt: 'Zeven jaar geleden werd bij haar longkanker geconstateerd. Dat leek even weg [...] en eigenlijk zag het ernaar uit dat dat een soort chronische ziekte zou worden voor haar, waar met medicijnen best goed mee te leven zou zijn. In september werd ineens alles anders: toen werd ze heel erg ziek tijdens een vakantie in Amerika.'

'Einde verhaal'
Dartell kwam vervolgens in Canada terecht waar uit een CT-scan bleek dat de ziekte is uitgezaaid naar het buikvlies en de nieren: 'Zodra je kanker hebt in het buikvlies, werd haar te verstaan gegeven, dan is het eigenlijk einde verhaal', alus Santegoeds.

Bekijk het verdrietige fragment van Shownieuws hieronder

Shownieuws: '<em>Cilly Dartell</em> kreeg in Canada te horen dat de longkanker was uitgezaaid' Het gaat helaas helemaal niet goed met Cilly Dartell, die aan longkanker lijdt. Weekblad Story sprak met de voormalig Hart van Nederland-presentatrice en dat was misschien wel haar laatste interview ooit, meent Evert Santegoeds. 'Ziek tijdens vakantie'De hoofdredacteur van PrivĂ© vertelt: 'Zeven jaar geleden werd bij haar longkanker geconstateerd. Dat leek even weg [...] en eigenlijk zag het ernaar uit dat dat een soort chronische ziekte zou worden voor haar, waar met medicijnen best goed mee te leven zou zijn. In september werd ineens alles anders: toen werd ze heel erg ziek tijdens een vakantie in Amerika.' 'Einde verhaal'Dartell kwam vervolgens in Canada terecht waar uit een CT-scan bleek dat de ziekte is uitgezaaid naar het buikvlies en de nieren: 'Zodra je kanker hebt in het buikvlies, werd haar te verstaan gegeven, dan is het eigenlijk einde verhaal', alus Santegoeds. Bekijk het verdrietige fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook Longkanker Cilly Dartell uitgezaaid: 'Arts kan niets meer doen' (video) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's