Peter Gillis in shock: vakantiepark Prinsenmeer moet per direct gesloten worden

Peter Gillis in shock: vakantiepark Prinsenmeer moet per direct gesloten worden

Voor Peter Gillis lijken de feestdagen verre van feestelijk te worden, want zijn zorgen nemen alleen maar toe. Terwijl Peter al meerdere keren in de rechtbank ruziet met zijn ex Nicol Kremers, meldt het AD vanmiddag dat de gemeente Asten heeft besloten om zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel per direct te sluiten.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Peter Gillis</em> in shock: vakantiepark <em>Prinsenmeer</em> moet per direct <em>gesloten</em> worden Voor Peter Gillis lijken de feestdagen verre van feestelijk te worden, want zijn zorgen nemen alleen maar toe. Terwijl Peter al meerdere keren in de rechtbank ruziet met zijn ex Nicol Kremers, meldt het AD vanmiddag dat de gemeente Asten heeft besloten om zijn vakantiepark Prinsenmeer in Ommel per direct te sluiten. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Peter GillisRTL Boulevard sprak met Peter Gillis over het per direct verliezen van zijn belangrijkste recreatiepark. "Ik ben zwaar teleurgesteld natuurlijk. De gemeente Asten weigert een exploitatievergunning af te geven, terwijl we hier al zeker 35 jaar zitten. Ik ben zeer in shock", aldus Gillis. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Peter Gillis in shock: vakantiepark Prinsenmeer moet per direct gesloten worden

Reactie Peter Gillis
RTL Boulevard sprak met Peter Gillis over het per direct verliezen van zijn belangrijkste recreatiepark. "Ik ben zwaar teleurgesteld natuurlijk. De gemeente Asten weigert een exploitatievergunning af te geven, terwijl we hier al zeker 35 jaar zitten. Ik ben zeer in shock", aldus Gillis.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV