Luuk Ikink deelt bijzondere details zwangerschap Bibi Breijman en Waylon: 'Door iemand gelekt'

Luuk Ikink deelt bijzondere details zwangerschap Bibi Breijman en Waylon: 'Door iemand gelekt'

Na een turbulente tijd voor Bibi Breijman en Waylon, is er vandaag goed nieuws te melden. Het stel verwacht hun derde kindje samen. Luuk Ikink vertelt in RTL Boulevard meer over de zwangerschap.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Luuk Ikink</em> deelt bijzondere details zwangerschap <em>Bibi Breijman</em> en <em>Waylon</em>: 'Door iemand gelekt' Na een turbulente tijd voor Bibi Breijman en Waylon, is er vandaag goed nieuws te melden. Het stel verwacht hun derde kindje samen. Luuk Ikink vertelt in RTL Boulevard meer over de zwangerschap. Tekst gaat verder onder de video. GezinsuitbreidingOndanks dat Bibi opnieuw last heeft van ernstige misselijkheid, heeft ze gisteren op Pakjesavond het blijde nieuws over de gezinsuitbreiding met de kleine Teddy en Chester gedeeld. Ikink vertelt dat Evert Santegoeds in de Privé het nieuws naar buiten heeft gebracht en daar zijn ze bij RTL Boulevard niet over te spreken... "Het is bizar." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Luuk Ikink deelt bijzondere details zwangerschap Bibi Breijman en Waylon: 'Door iemand gelekt'

Gezinsuitbreiding
Ondanks dat Bibi opnieuw last heeft van ernstige misselijkheid, heeft ze gisteren op Pakjesavond het blijde nieuws over de gezinsuitbreiding met de kleine Teddy en Chester gedeeld. Ikink vertelt dat Evert Santegoeds in de Privé het nieuws naar buiten heeft gebracht en daar zijn ze bij RTL Boulevard niet over te spreken... "Het is bizar."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV