Bibi Breijman openhartig over zwangerschap: 'Kwam er bij de bevalling pas achter wie mijn partner was'

Bibi Breijman openhartig over zwangerschap: 'Kwam er bij de bevalling pas achter wie mijn partner was'

Woensdag 1 november 2023 om 18:51

In een recente aflevering van de V4der podcast deelt Bibi Breijman opnieuw openhartig over de emotionele periode waarin ze ontdekte dat haar vriend Waylon ontrouw was. Ondanks de moeilijkheden blijven ze samen en in dit gesprek met Pepijn Lanen geeft ze inzicht in haar ervaringen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Bibi Breijman</em> openhartig over <em>zwangerschap</em>: 'Kwam er bij de bevalling pas achter wie mijn partner was' In een recente aflevering van de V4der podcast deelt Bibi Breijman opnieuw openhartig over de emotionele periode waarin ze ontdekte dat haar vriend Waylon ontrouw was. Ondanks de moeilijkheden blijven ze samen en in dit gesprek met Pepijn Lanen geeft ze inzicht in haar ervaringen. Tekst gaat verder onder de video. Zware bevallingBibi deelt dat ze onbekend was met de ontrouw van Waylon totdat dit nieuws openbaar werd, wat extra pijnlijk was omdat ze kort daarvoor een zeer zware bevalling had doorgemaakt bij de geboorte van Chester. Ze zegt dat ze er tijdens de bevalling pas achter kwam wie haar partner is. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bibi Breijman heeft vriendschap met Yvonne Coldeweijer afgesloten na juice (Humberto) Bekijk deze video » Hilarische beelden: kinderen Waylon en Bibi Breijman op de scooter Bekijk deze video »
Entertainment :

Zware bevalling
Bibi deelt dat ze onbekend was met de ontrouw van Waylon totdat dit nieuws openbaar werd, wat extra pijnlijk was omdat ze kort daarvoor een zeer zware bevalling had doorgemaakt bij de geboorte van Chester. Ze zegt dat ze er tijdens de bevalling pas achter kwam wie haar partner is.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's