Schattige beelden: kinderen van Waylon en Bibi Breijman hebben elkaar gemist

Schattige beelden: kinderen van Waylon en Bibi Breijman hebben elkaar gemist

Bibi Breijman deelt wellicht het schattigste filmpje dat je vandaag zult zien. Ze plaatst een ontroerend filmpje van haar kinderen die elkaar weer ontmoeten na drie dagen.

Tekst gaat verder onder de video.

Schattige beelden: kinderen van <em>Waylon</em> en <em>Bibi Breijman</em> hebben elkaar gemist Bibi Breijman deelt wellicht het schattigste filmpje dat je vandaag zult zien. Ze plaatst een ontroerend filmpje van haar kinderen die elkaar weer ontmoeten na drie dagen. Tekst gaat verder onder de video. Chester & TeddyBibi is de afgelopen drie dagen op vakantie geweest in Spanje met haar dochter Teddy. In de video zie je de ontroerende hereniging van de twee kinderen. Chester, haar zoontje, is overgelukkig om zijn grote zus Teddy weer te zien. Hij springt letterlijk in haar armen. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Waylon, Bibi en de kids doen familiedans (video) Bekijk deze video » Bibi Breijman over het overwinnen van Waylon's ontrouw: 'Het hoort bij ons leven' Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Chester & Teddy
Bibi is de afgelopen drie dagen op vakantie geweest in Spanje met haar dochter Teddy. In de video zie je de ontroerende hereniging van de twee kinderen. Chester, haar zoontje, is overgelukkig om zijn grote zus Teddy weer te zien. Hij springt letterlijk in haar armen.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV