Steenrijk, Straatarm: arm gezin stapt direct in bloedsnelle Porsches, rijke moeder in tranen

Steenrijk, Straatarm: arm gezin stapt direct in bloedsnelle Porsches, rijke moeder in tranen

In Steenrijk, Straatarm komt de grote droom van Marc en Sjanet Blom eindelijk uit dat ze geen 'nee' hoeven te zeggen tegen hun kinderen. Ze ruilen van woning met de familie Heijnen uit Oostzaan die een ware cultuurshock ondergaan in Zwolle. Beide gezinnen vallen van de ene verbazing in de andere. Het samengestelde straatarme gezin stapt direct in de bloedsnelle Porsches. De rijke familie Heijnen is al snel in tranen als ze het huis bekijken...

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

<em>Steenrijk, Straatarm</em>: arm gezin stapt direct in bloedsnelle Porsches, rijke moeder in tranen In Steenrijk, Straatarm komt de grote droom van Marc en Sjanet Blom eindelijk uit dat ze geen 'nee' hoeven te zeggen tegen hun kinderen. Ze ruilen van woning met de familie Heijnen uit Oostzaan die een ware cultuurshock ondergaan in Zwolle. Beide gezinnen vallen van de ene verbazing in de andere. Het samengestelde straatarme gezin stapt direct in de bloedsnelle Porsches. De rijke familie Heijnen is al snel in tranen als ze het huis bekijken... Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Jolanda en Kyana tellen het weekbudget: 'Ik heb nog nooit zoveel geld gezien' in Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig Bekijk deze video » Kijkers onder de indruk van straatarm gezin Matteeva in Steenrijk, Straatarm (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV