Kijkers onder de indruk van straatarm gezin Matteeva in Steenrijk, Straatarm (video)

Kijkers onder de indruk van straatarm gezin Matteeva in Steenrijk, Straatarm (video)

Kijkers onder de indruk van straatarm gezin Matteeva in <em>Steenrijk, Straatarm</em> (video) In de eerste aflevering woensdagavond van het nieuwe seizoen van Steenrijk, Straatarm verruilde het gezin Matteeva hun portiekflat voor de riante woonboerderij van Nicole des Bouvrie, dochter van de beroemde (inmiddels overleden) Jan. Na de make-over slaan de emoties toe bij de dames. Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Op X steken de kijkers hun mening niet onder stoelen of banken. Ik vind het een heel fijn gezinnetje. En wat is die dochter een schatje. Kunnen we ergens sinterklaascadeautjes voor d’r sponsoren? #steenrijkstraatarm— Michael  (@MichMich) November 29, 2023 Wij keken @steenrijkstraatarm. De dame trof bij terugkomst in haar woning een eettafel uit de kringloop en was hier super dankbaar mee. Heartbreaking dat er mensen zijn die zo weinig geld hebben dat een eettafel niet te realiseren is. Ik wist het, en toch blijft het raken!!— Stephanie-Joy Eerhart (@SJEerhart) November 29, 2023 Dus geld maakt niet gelukkig? Misschien niet maar wel verdomde makkelijk. Als je in een ellendige periode geld hebt kan je het wel makkelijker maken. #steenrijkstraatarm— Mike De Vries (@MikeDeV75061620) November 29, 2023 Schakel zojuist in..Waarom zitten beide dames thuis? #steenrijkstraatarm— The Magnificent Himself? (@KanonVanGrunn) November 29, 2023 Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Steenrijk, Straatarm: 'Zoveel geld!? Doe toch normaal' Bekijk deze video » Een lang gekoesterde wens gaat in vervulling voor Sabrina in Steenrijk, straatarm (video) Bekijk deze video » Steenrijk, Straatarm: dochter Jan des Bouvrie, Nicole, vindt het heel pittig Bekijk deze video »

In de eerste aflevering woensdagavond van het nieuwe seizoen van Steenrijk, Straatarm verruilde het gezin Matteeva hun portiekflat voor de riante woonboerderij van Nicole des Bouvrie, dochter van de beroemde (inmiddels overleden) Jan. Na de make-over slaan de emoties toe bij de dames.

Bekijk het fragment van Steenrijk, Straatarm hieronder

Op X steken de kijkers hun mening niet onder stoelen of banken.

Steenrijk, Straatarm is iedere woensdag om 20:30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Steenrijk, Straatarm terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV