Afvaller Anna Drijver over wedstrijdelement in Het Perfecte Plaatje: 'Ging ik heel slecht op'

Afvaller Anna Drijver over wedstrijdelement in Het Perfecte Plaatje: 'Ging ik heel slecht op'

De vierde afvaller van Het Perfecte Plaatje is actrice Anna Drijver. Zij krijgt van Bridget Maasland nog een kans in een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs. Haar extra foto-opdracht is een 'zen moment' vast te leggen in één beeld in de duinen. Over het wedstrijdelement vertelt Anna: "Daar ging ik heel slecht op", ze vervolgt "daar moest ik echt aan wennen". Hoe ging ze er mee om?

Bekijk het fragment met de 'zen moment'-foto van Anna Drijver uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder.

Afvaller <em>Anna Drijver</em> over wedstrijdelement in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: 'Ging ik heel slecht op' De vierde afvaller van Het Perfecte Plaatje is actrice Anna Drijver. Zij krijgt van Bridget Maasland nog een kans in een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs. Haar extra foto-opdracht is een 'zen moment' vast te leggen in één beeld in de duinen. Over het wedstrijdelement vertelt Anna: "Daar ging ik heel slecht op", ze vervolgt "daar moest ik echt aan wennen". Hoe ging ze er mee om? Bekijk het fragment met de 'zen moment'-foto van Anna Drijver uit Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs' hieronder. Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv. Video: emotionele Loes Haverkort gaat volledig uit de kleren in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien! Kamelen op blote billen van Waldemar Torenstra in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Sylvia Geersen baalt enorm van exit Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
TV :
Afvaller Anna Drijver over wedstrijdelement in Het Perfecte Plaatje: 'Ging ik heel slecht op'

Het Perfecte Plaatje is iedere woensdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de leukste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's