Brandende kerk in Rotterdam grote gevolgen voor omwonenden (Hart van Nederland)

Brandende kerk in Rotterdam grote gevolgen voor omwonenden (Hart van Nederland)

Thursday 7 December 2023 om 09:49

Door brand vannacht in Rotterdam is een kerk compleet verwoest. Grote vlammen sloegen uit het dak, alleen de muren staan nog maar het is onduidelijk voor hoelang.

Instortingsgevaar
De brandende kerk had grote gevolgen voor de omgeving, omwonenden moesten geëvacueerd worden. Zij kunnen pas weer naar huis als er geen instortingsgevaar meer is. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend.

Brandende kerk in <em>Rotterdam</em> grote gevolgen voor omwonenden (<em>Hart van Nederland</em>) Door brand vannacht in Rotterdam is een kerk compleet verwoest. Grote vlammen sloegen uit het dak, alleen de muren staan nog maar het is onduidelijk voor hoelang. InstortingsgevaarDe brandende kerk had grote gevolgen voor de omgeving, omwonenden moesten geëvacueerd worden. Zij kunnen pas weer naar huis als er geen instortingsgevaar meer is. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: ambulance botst tegen personenauto en verkeersmast in Emmen Bekijk deze video » Verdrietig nieuws: Hart van Nederland-icoon Cilly Dartell overleden op 66-jarige leeftijd Bekijk deze video » Advies van traditiedeskundige over Sunneklaas: "Ga naar Texel" (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's