Hart van Nederland: ambulance botst tegen personenauto en verkeersmast in Emmen

Hart van Nederland: ambulance botst tegen personenauto en verkeersmast in Emmen

<em>Hart van Nederland</em>: ambulance botst tegen personenauto en verkeersmast in <em>Emmen</em> In Hart van Nederland beelden van een ongeluk in Emmen woensdagochtend: een ambulance en een auto zijn tegen elkaar gebotst. De ambulance kwam tot stilstand tegen een verkeersmast. De brandweer moest er aan te pas komen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Brenda Lee verslaat Mariah Carey met 65 jaar oude kersthit Rockin' Around the Christmas Tree (HvNL) Bekijk deze video » Bouke over Emmen: "Alles is gewoon lekker dicht op elkaar, dat maakt het ook zo leuk"(Shownieuws) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer krijgt ontsnapte serval niet te pakken in Huizen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Woensdag 6 december 2023 om 15:36

In Hart van Nederland beelden van een ongeluk in Emmen woensdagochtend: een ambulance en een auto zijn tegen elkaar gebotst. De ambulance kwam tot stilstand tegen een verkeersmast. De brandweer moest er aan te pas komen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.



Actuele video's

Meer actuele video's