Lang Leve de Liefde: Puppy love bloeit op, maar klinkt het ook tussen de baasjes?

Lang Leve de Liefde: Puppy love bloeit op, maar klinkt het ook tussen de baasjes?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Puppy love bloeit op, maar klinkt het ook tussen de baasjes? Ben en Grietje hebben gelijk een overeenkomst. Ze hebben allebei hun vertrouwde viervoeter meegenomen naar hun date. De honden matchen meteen, maar de baasjes lijken niet in vuur en vlam te staan. Kan de klik nog ontstaan? Of gaan de honden samen naar een romantische hotelovernachting? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny laat niets onbesproken in Lang Leve De Liefde: 'Heb pas een keer seks gehad' Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment in Lang Leve De Liefde: 'hoodchef Larson' begint te rappen tijdens het koken Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: een date vol complottheorieën, kan Ylja dit wel aan? Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ben en Grietje hebben gelijk een overeenkomst. Ze hebben allebei hun vertrouwde viervoeter meegenomen naar hun date. De honden matchen meteen, maar de baasjes lijken niet in vuur en vlam te staan. Kan de klik nog ontstaan? Of gaan de honden samen naar een romantische hotelovernachting?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV