Lang Leve de Liefde: een date vol complottheorieën, kan Ylja dit wel aan?

Lang Leve de Liefde: een date vol complottheorieën, kan Ylja dit wel aan?

<em>Lang Leve de Liefde</em>: een date vol complottheorieën, kan Ylja dit wel aan? In Lang Leve de Liefde gaan Ylja en Lion op date. De namen blijven niet echt plakken in het begin. Toch lijken ze het leuk te hebben met elkaar. Maar dan begint Lion opeens over hoe hij denkt dat de wereld in elkaar zit. Ylja lijkt er van te schrikken. Zit ze wel te wachten op een complotdenker? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: 'Je mag ook zeggen dat je dichterbij wil liggen' Bekijk deze video » Ongemakkelijk moment in Lang Leve De Liefde: 'hoodchef Larson' begint te rappen tijdens het koken Bekijk deze video » Complotdenker Lion in Lang Leve de Liefde: 'Ik ben God gaan zien omdat ik de duivel ben gaan zien' Bekijk deze video »
TV :
Maandag 4 december 2023 om 20:07

In Lang Leve de Liefde gaan Ylja en Lion op date. De namen blijven niet echt plakken in het begin. Toch lijken ze het leuk te hebben met elkaar. Maar dan begint Lion opeens over hoe hij denkt dat de wereld in elkaar zit. Ylja lijkt er van te schrikken. Zit ze wel te wachten op een complotdenker?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's