Angela de Jong: 'Marc Klein Essink moet terug in Medisch Centrum West'

Angela de Jong: 'Marc Klein Essink moet terug in Medisch Centrum West'

Dinsdag 28 november 2023 om 11:23

Net als Gooische Vrouwen keert ook de iconische ziekenhuisserie Medisch Centrum West volgend jaar terug op tv, bij Talpa. Angela de Jong kan niet wachten tot ze bekende tune van het programma weer hoort maar, zo zegt ze ook: 'Tegelijkertijd houd ik mijn hart vast.'

Jan van de Wouden
We weten natuurlijk nog niet hoe het eruit gaat zien en dat kan natuurlijk gaan tegenvallen. De grote vraag is echter: zullen enkele van de oude personages ook hun opwachting maken? 'Ik hoop wel dat bijvoorbeeld Marc Klein Essink (die Jan van de Wouden speelde, red.) nu een hele chique chef de clinique is die af en toe binnenkomt', aldus De Jong. Dat zou inderdaad top zijn. Maar laten we Rob van Hulst (Eric Koning) en Annemiek Verdoorn (zuster Ingrid) ook zeker niet vergeten.

Bekijk het fragment van Radio1 over de terugkeer van Medisch Centrum West hieronder

Angela de Jong: 'Marc Klein Essink moet terug in <em>Medisch Centrum West</em>' Net als Gooische Vrouwen keert ook de iconische ziekenhuisserie Medisch Centrum West volgend jaar terug op tv, bij Talpa. Angela de Jong kan niet wachten tot ze bekende tune van het programma weer hoort maar, zo zegt ze ook: 'Tegelijkertijd houd ik mijn hart vast.' Jan van de WoudenWe weten natuurlijk nog niet hoe het eruit gaat zien en dat kan natuurlijk gaan tegenvallen. De grote vraag is echter: zullen enkele van de oude personages ook hun opwachting maken? 'Ik hoop wel dat bijvoorbeeld Marc Klein Essink (die Jan van de Wouden speelde, red.) nu een hele chique chef de clinique is die af en toe binnenkomt', aldus De Jong. Dat zou inderdaad top zijn. Maar laten we Rob van Hulst (Eric Koning) en Annemiek Verdoorn (zuster Ingrid) ook zeker niet vergeten. Bekijk het fragment van Radio1 over de terugkeer van Medisch Centrum West hieronder Bekijk ook Angela de Jong: 'Geert Wilders is gegroeid in zijn rol als mogelijke premier' Bekijk deze video » Katja Schuurman: 'Soms neemt de zwaarte het even over' Bekijk deze video » Shownieuws: Beau van Erven Dorens zegt sorry tegen Evert Santegoeds Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: 'Marc Klein Essink moet terug in Medisch Centrum West'

Actuele video's

Meer actuele video's