ZIEN: Peter Gillis nog dieper in de problemen, andere gemeenten volgen met sluitingen

ZIEN: Peter Gillis nog dieper in de problemen, andere gemeenten volgen met sluitingen

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer van televisiebekendheid Peter Gillis moet per direct de deuren sluiten. Recreanten krijgen tot zaterdag de tijd om hun spullen te pakken en te vertrekken van het park in het Noord-Brabantse Ommel.

Tekst gaat verder onder de video.

ZIEN: <em>Peter Gillis</em> nog dieper in de <em>problemen</em>, andere gemeenten volgen met <em>sluitingen</em> Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer van televisiebekendheid Peter Gillis moet per direct de deuren sluiten. Recreanten krijgen tot zaterdag de tijd om hun spullen te pakken en te vertrekken van het park in het Noord-Brabantse Ommel. Tekst gaat verder onder de video. PrinsenmeerHet vakantiepark moet sluiten omdat Peter geen exploitatievergunning heeft gekregen. Bovendien is er op Prinsenmeer sprake van illegale permanente bewoning. Recreanten krijgen tot zaterdag de tijd om hun spullen te pakken en te vertrekken van het park in Ommel. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Peter Gillis over 'kansloze' bodemprocedure ex Nicol Kremers: 'Wordt een juridisch bloedbad' Bekijk deze video » Peter Gillis in shock: vakantiepark Prinsenmeer moet per direct gesloten worden Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Prinsenmeer
Het vakantiepark moet sluiten omdat Peter geen exploitatievergunning heeft gekregen. Bovendien is er op Prinsenmeer sprake van illegale permanente bewoning. Recreanten krijgen tot zaterdag de tijd om hun spullen te pakken en te vertrekken van het park in Ommel.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV