Video: voetganger raakt gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Den Haag

Video: voetganger raakt gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Den Haag

Donderdag 7 december 2023 om 16:17

Een vrachtwagen heeft donderdagochtend een voetganger aangereden in Den Haag, resulterend in verwondingen. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>voetganger</em> raakt gewond bij <em>aanrijding</em> met <em>vrachtwagen</em> in <em>Den Haag</em> Een vrachtwagen heeft donderdagochtend een voetganger aangereden in Den Haag, resulterend in verwondingen. De vrouw is overgebracht naar het ziekenhuis. Tekst gaat verder onder de video. Oorzaak van het ongelukEven na 9:30 uur vond het ongeluk plaats op de kruising van de Beeklaan met de Weimarstraat in Den Haag. Hoewel het aanvankelijk leek alsof de vrouw bekneld was onder de vrachtwagen, bevestigt de politie aan Hart van Nederland dat dit niet het geval was. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Bizarre beelden: politie Ameland weigert dorpelingen aan te houden na aanval op PowNews-team Bekijk deze video » Brandende kerk in Rotterdam grote gevolgen voor omwonenden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :

Oorzaak van het ongeluk
Even na 9:30 uur vond het ongeluk plaats op de kruising van de Beeklaan met de Weimarstraat in Den Haag. Hoewel het aanvankelijk leek alsof de vrouw bekneld was onder de vrachtwagen, bevestigt de politie aan Hart van Nederland dat dit niet het geval was. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's