De Bondgenoten gemist? De Vossen zien opnieuw een teamlid naar huis gaan

De Bondgenoten gemist? De Vossen zien opnieuw een teamlid naar huis gaan

<em>De Bondgenoten</em> gemist? <em>De Vossen</em> zien opnieuw een teamlid naar <em>huis</em> gaan De Vossen incasseerden in De Bondgenoten een pijnlijke nederlaag tegen de Slangen, wat leidde tot het gedwongen vertrek van een teamlid. Een interne strijd ontvouwde zich toen de leden moesten beslissen wie het huis moest verlaten. Tot ieders verrassing kreeg Kaylee de meeste stemmen en moest ze onverwacht het spel verlaten. Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit Bekijk deze video » Spanningen tussen 'bedgenoten' Casper en Jorim lopen op in De Bondgenoten Bekijk deze video » ZIEN: ontplofte Jorrit gooit met bierflesje in De Bondgenoten, 'Wat is je probleem!?' Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Vossen incasseerden in De Bondgenoten een pijnlijke nederlaag tegen de Slangen, wat leidde tot het gedwongen vertrek van een teamlid. Een interne strijd ontvouwde zich toen de leden moesten beslissen wie het huis moest verlaten. Tot ieders verrassing kreeg Kaylee de meeste stemmen en moest ze onverwacht het spel verlaten.

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV