Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit

Video: Sylvia verlaat De Bondgenoten na uit de hand gelopen ruzie met Jorrit

Woensdag 8 november 2023 om 19:38

In de dagelijkse tv-show De Bondgenoten is de eerste deelnemer vertrokken. Op dinsdagavond was te zien dat Sylvia, een van de meest besproken deelnemers tot nu toe, besloot om te vertrekken.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Sylvia</em> verlaat <em>De Bondgenoten</em> na uit de hand gelopen ruzie met <em>Jorrit</em> In de dagelijkse tv-show De Bondgenoten is de eerste deelnemer vertrokken. Op dinsdagavond was te zien dat Sylvia, een van de meest besproken deelnemers tot nu toe, besloot om te vertrekken. Tekst gaat verder onder de video. RuzieMaandag was te zien dat Sylvia in een hevige ruzie verwikkeld raakte met Jorrit. Hierop besloot ze om haar 24 uur-optie aan te vragen. Niet alleen de kijkers thuis hadden genoeg van haar gedrag, maar ze zijn ook opgelucht wanneer Sylvia besluit te vertrekken. Dit betekent nu dat er een open plek is ontstaan in het luxe huis. Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Daan en Melanie flirten erop los in De Bondgenoten: 'Ik ben prima schoonzoon-materiaal' Bekijk deze video » Jorrit is na twee weken al helemaal klaar met De Bondgenoten: 'Slangenkuil' Bekijk deze video »
TV :

Ruzie
Maandag was te zien dat Sylvia in een hevige ruzie verwikkeld raakte met Jorrit. Hierop besloot ze om haar 24 uur-optie aan te vragen. Niet alleen de kijkers thuis hadden genoeg van haar gedrag, maar ze zijn ook opgelucht wanneer Sylvia besluit te vertrekken. Dit betekent nu dat er een open plek is ontstaan in het luxe huis.

Bekijk de beelden van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's