Live stream wereldbeker schaatsen in Tomaszów (zondag 10 december)

Live stream wereldbeker schaatsen in Tomaszów (zondag 10 december)

Kijk op zondag 10 december vanaf 14.45 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Tomaszów via de livestream hieronder.

Klik op de play-button om de livestream te bekijken

Na een redelijk succesvol weekend in Stavanger, waar zowel de mannen als de vrouwen twee gouden plakken mee naar huis namen, staat in het weekend van 8 december alweer een wereldbekerweekend op het programma en wel in het Poolse Tomaszów.

Het vierde wereldbekerweekend in het Poolse Tomaszów Mazowiecki is van vrijdag 8 december tot en met zondag 10 december te zien op tv (NPO 1 en NPO 3) én via bovenstaande livestream.

Live stream <em>wereldbeker schaatsen</em> in Tomaszów (zondag 10 december) Kijk op zondag 10 december vanaf 14.45 uur LIVE naar de wereldbeker schaatsen in Tomaszów via de livestream hieronder. Klik op de play-button om de livestream te bekijken Na een redelijk succesvol weekend in Stavanger, waar zowel de mannen als de vrouwen twee gouden plakken mee naar huis namen, staat in het weekend van 8 december alweer een wereldbekerweekend op het programma en wel in het Poolse Tomaszów. Het vierde wereldbekerweekend in het Poolse Tomaszów Mazowiecki is van vrijdag 8 december tot en met zondag 10 december te zien op tv (NPO 1 en NPO 3) én via bovenstaande livestream. Bekijk ook Jutta Leerdam praat voor het eerst over nieuwe vlam Jake Paul: ‘Hij is superlief’ Bekijk deze video » Suzanne Schulting triomfeert na schaatsongeval: beste Nederlandse shorttrackster van het jaar Bekijk deze video »
Live :
Live stream wereldbeker schaatsen in Tomaszów (zondag 10 december)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV