Zien: eerste beelden van heftige docuserie Danny ter plekke

Zien: eerste beelden van heftige docuserie Danny ter plekke

Maandag start een nieuwe docuserie van Danny Ghosen op NPO 2. In het tweeluik Danny ter plekke reist de presentator af naar gebieden waar conflicten of heftige problemen onderdeel zijn van het dagelijkse leven van de bevolking. Danny gaat naar Tunesië en Algerije om te praten met inwoners van de landen. Wat voor leven leiden deze mensen, en is er nog hoop?

Bekijk de eerste beelden van Danny ter plekke hieronder.

Danny ter plekke is maandag 11 en 18 december om 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van Danny ter plekke terugkijken via Gids.tv.

Zien: eerste beelden van heftige docuserie <em>Danny ter plekke</em> Maandag start een nieuwe docuserie van Danny Ghosen op NPO 2. In het tweeluik Danny ter plekke reist de presentator af naar gebieden waar conflicten of heftige problemen onderdeel zijn van het dagelijkse leven van de bevolking. Danny gaat naar Tunesië en Algerije om te praten met inwoners van de landen. Wat voor leven leiden deze mensen, en is er nog hoop? Bekijk de eerste beelden van Danny ter plekke hieronder. Danny ter plekke is maandag 11 en 18 december om 23.15 uur te zien op NPO 2. Je kunt de afleveringen van Danny ter plekke terugkijken via Gids.tv. Video: Danny Ghosen botst met Gijs de Jong (KNVB) over WK Qatar Bekijk deze video » Louis van Gaal tegen Danny Ghosen: 'Denk je dat ik geen kranten lees?' (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: eerste beelden van heftige docuserie Danny ter plekke

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV