Video: Danny Ghosen botst met Gijs de Jong (KNVB) over WK Qatar

Video: Danny Ghosen botst met Gijs de Jong (KNVB) over WK Qatar

Woensdag 2 november 2022 om 11:48

Danny Ghosen kreeg het dinsdag in zijn kritische docuserie over het WK in Qatar, In de schaduw van het WK, enigszins aan de stok met de secretaris-generaal van de KNVB, Gijs de Jong. De presentator beticht hem ervan veel te positief te zijn over de situatie in het Arabische emiraat maar die is niet blij met die aantijging: 'Dit vind ik echt heel flauw.'

Bekijk het fragment van In de schaduw van het WK met Gijs de Jong hieronder

Video: Danny Ghosen botst met Gijs de Jong (<em>KNVB</em>) over WK Qatar Danny Ghosen kreeg het dinsdag in zijn kritische docuserie over het WK in Qatar, In de schaduw van het WK, enigszins aan de stok met de secretaris-generaal van de KNVB, Gijs de Jong. De presentator beticht hem ervan veel te positief te zijn over de situatie in het Arabische emiraat maar die is niet blij met die aantijging: 'Dit vind ik echt heel flauw.' Bekijk het fragment van In de schaduw van het WK met Gijs de Jong hieronder In de schaduw van het WK is iedere dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Danny Ghosen vertelt in Vandaag Inside over heftige gesprekken met stadionbouwers Qatar Bekijk deze video » Video: deze Jumbo WK-reclame met bouwvakkers maakt veel mensen WOEST Bekijk deze video »

In de schaduw van het WK is iedere dinsdag rond 21.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van In de schaduw van het WK terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's