Peter Gillis over sluiting vakantiepark: 'Slaat nergens op, zwaar teleurgesteld' (video)

Peter Gillis over sluiting vakantiepark: 'Slaat nergens op, zwaar teleurgesteld' (video)

Het vakantiepark Prinsenmeer van Peter Gillis moet per direct dicht. Komend weekend al moeten de recreanten het park verlaten. De bewoners - die dus illegaal op het park verblijven en verder geen woning hebben - mogen tot januari blijven.

<em>Peter Gillis</em> over sluiting vakantiepark: 'Slaat nergens op, zwaar teleurgesteld' (video) Het vakantiepark Prinsenmeer van Peter Gillis moet per direct dicht. Komend weekend al moeten de recreanten het park verlaten. De bewoners - die dus illegaal op het park verblijven en verder geen woning hebben - mogen tot januari blijven. ReactiePeter Gillis reageerde donderdagavond voor de camera van Hart van Nederland. Hij zegt zwaar teleurgesteld te zijn. Hij kan zich niet vinden in de beslissing van de gemeente. Eerder vandaag gingen bewoners de wethouder in Asten te lijf. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Wendy weet het zeker: 'Daar hebben dode mensen gelegen' (Massa is kassa) Bekijk deze video » ZIEN: Peter Gillis nog dieper in de problemen, andere gemeenten volgen met sluitingen Bekijk deze video » Hart van Nederland: bewoners vakantiepark Peter Gillis sluiten wethouder in (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Reactie
Peter Gillis reageerde donderdagavond voor de camera van Hart van Nederland. Hij zegt zwaar teleurgesteld te zijn. Hij kan zich niet vinden in de beslissing van de gemeente. Eerder vandaag gingen bewoners de wethouder in Asten te lijf.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV