Hart van Nederland: bewoners vakantiepark Peter Gillis sluiten wethouder in (video)

Hart van Nederland: bewoners vakantiepark Peter Gillis sluiten wethouder in (video)

<em>Hart van Nederland</em>: bewoners vakantiepark <em>Peter Gillis</em> sluiten wethouder in (video) Tientallen bewoners en personeelsleden van vakantiepark Prinsenmeer in Ommel demonstreerden donderdagochtend bij het gemeentehuis in Asten. Ze zijn het niet eens met de sluiting van het park. Een groepje boze bewoners heeft de auto van wethouder Van de Moosdijk tegengehouden en ingesloten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Zien! Shownieuws herdenkt Cilly Dartells' veelzijdige tv-carrière Bekijk deze video » Video: voetganger raakt gewond bij aanrijding met vrachtwagen in Den Haag Bekijk deze video » Hart van Nederland: gecrasht sportvliegtuig in het Haringvliet blijkt aanhangwagen (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tientallen bewoners en personeelsleden van vakantiepark Prinsenmeer in Ommel demonstreerden donderdagochtend bij het gemeentehuis in Asten. Ze zijn het niet eens met de sluiting van het park. Een groepje boze bewoners heeft de auto van wethouder Van de Moosdijk tegengehouden en ingesloten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV