Fidan Ekiz: 'Heeft Op1 Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over'

Fidan Ekiz: 'Heeft Op1 Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over'

Vrijdag 8 december 2023 om 08:38

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann hebben donderdagavond gereageerd op het stoppen van Op1. Dat deed het WNL-duo in hun eigen uitzending: 'Het is een moeilijke dag voor ons en voor alle medewerkers van dit programma, die gisteren uit de krant moesten vernemen dat na 4,5 jaar werken bij nacht en ontij, zeven dagen per week, bij kabinetscrises, bij oorlogen, bij corona, het doek voor dit programma valt', aldus die laatste.

Heeft Op1 Wilders groot gemaakt?
Ook Ekiz is fel: 'Ik vind het onprofessioneel. Ik vind het onzorgvuldig en ik vind het eigenlijk ook heel zorgelijk omdat we ook begrijpen dat er deels een politiek besluit aan vooraf is gegaan.' De presentrice heeft daar vragen over: 'We horen dingen als dat Op1 Wilders groot gemaakt zou hebben en dat de NPO een links-progressief blok moet vormen.'

Fidan Ekiz: 'Heeft <em>Op1</em> Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over' Fidan Ekiz en Sven Kockelmann hebben donderdagavond gereageerd op het stoppen van Op1. Dat deed het WNL-duo in hun eigen uitzending: 'Het is een moeilijke dag voor ons en voor alle medewerkers van dit programma, die gisteren uit de krant moesten vernemen dat na 4,5 jaar werken bij nacht en ontij, zeven dagen per week, bij kabinetscrises, bij oorlogen, bij corona, het doek voor dit programma valt', aldus die laatste. Heeft Op1 Wilders groot gemaakt?Ook Ekiz is fel: 'Ik vind het onprofessioneel. Ik vind het onzorgvuldig en ik vind het eigenlijk ook heel zorgelijk omdat we ook begrijpen dat er deels een politiek besluit aan vooraf is gegaan.' De presentrice heeft daar vragen over: 'We horen dingen als dat Op1 Wilders groot gemaakt zou hebben en dat de NPO een links-progressief blok moet vormen.' Bekijk ook Talkshow Op1 stopt definitief: Khalid & Sophie maken hun entree op de late avond Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Sophie Hilbrand is niet aardig' (Vandaag Inside) Bekijk deze video »
TV :
Fidan Ekiz: 'Heeft Op1 Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over'

Actuele video's

Meer actuele video's