BREAKING: Matthijs van Nieuwkerk maakt TV-comeback en tekent contract bij RTL

BREAKING: Matthijs van Nieuwkerk maakt TV-comeback en tekent contract bij RTL

Vrijdag 8 december 2023 om 13:03

Matthijs van Nieuwkerk slaat de handen ineen met RTL en Videoland. Vanaf het voorjaar van 2024 zal de presentator wekelijks te zien zijn met een actueel muziekprogramma op zondagavond bij RTL 4. Er wordt ook onderhandeld over de ontwikkeling van andere nieuwe programma's voor RTL en Videoland.

Tekst gaat verder onder de video.

BREAKING: <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> maakt <em>TV-comeback</em> en tekent contract bij <em>RTL</em> Matthijs van Nieuwkerk slaat de handen ineen met RTL en Videoland. Vanaf het voorjaar van 2024 zal de presentator wekelijks te zien zijn met een actueel muziekprogramma op zondagavond bij RTL 4. Er wordt ook onderhandeld over de ontwikkeling van andere nieuwe programma's voor RTL en Videoland. Tekst gaat verder onder de video. Contract Matthijs van NieuwkerkPeter van der Vorst, de directeur van RTL, is verheugd over de komst van Van Nieuwkerk en noemt hem 'een van de meest getalenteerde tv-makers van Nederland'. Het vierjarige contract treedt op 1 januari 2024 in werking. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Matthijs van Nieuwkerk duikt op bij boekpresentatie Özcan Akyol Bekijk deze video » Matthijs van Nieuwkerk terug als presentator! Bekijk hier de beelden Bekijk deze video » Shownieuws: Joop van den Ende spreekt zich uit over terugkeer Matthijs van Nieuwkerk Bekijk deze video »
TV :

Contract Matthijs van Nieuwkerk
Peter van der Vorst, de directeur van RTL, is verheugd over de komst van Van Nieuwkerk en noemt hem 'een van de meest getalenteerde tv-makers van Nederland'. Het vierjarige contract treedt op 1 januari 2024 in werking.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's