Peter van der Vorst: 'Tijd rijp voor terugkeer Matthijs van Nieuwkerk op televisie'

Peter van der Vorst: 'Tijd rijp voor terugkeer Matthijs van Nieuwkerk op televisie'

Vrijdag 8 december 2023 om 10:23

Het is duidelijk hét medianieuws van de dag: Matthijs van Nieuwkerk die de overstap naar RTL maakt. Zenderdirecteur Peter van der Vorst is duidelijk in zijn nopjes: 'Wij denken dat de tijd rijp is voor een terugkeer van Matthijs op televisie.'

Wil iedereen wel bij Matthijs aan tafel?
Is hij bang dat er mensen zullen zijn die, vanwege alle ophef over grensoverschrijdend gedrag, straks niet bij de veelbesproken presentator aan tafel willen? 'Nee.' Duidelijke taal!

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder

Peter van der Vorst: 'Tijd rijp voor terugkeer <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> op televisie' Het is duidelijk hét medianieuws van de dag: Matthijs van Nieuwkerk die de overstap naar RTL maakt. Zenderdirecteur Peter van der Vorst is duidelijk in zijn nopjes: 'Wij denken dat de tijd rijp is voor een terugkeer van Matthijs op televisie.' Wil iedereen wel bij Matthijs aan tafel?Is hij bang dat er mensen zullen zijn die, vanwege alle ophef over grensoverschrijdend gedrag, straks niet bij de veelbesproken presentator aan tafel willen? 'Nee.' Duidelijke taal! Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder Bekijk ook Johan Derksen: 'Sophie Hilbrand is niet aardig' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Wilfred Genee heeft primeur: 'Matthijs van Nieuwkerk gaat naar RTL4' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Fidan Ekiz: 'Heeft Op1 Geert Wilders groot gemaakt? Ik heb daar vragen over' Bekijk deze video » Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou' Bekijk deze video »
TV :
Peter van der Vorst: 'Tijd rijp voor terugkeer Matthijs van Nieuwkerk op televisie'

Actuele video's

Meer actuele video's