Hart van Nederland: Jack verloor twee zoons, nu helpt hij tieners met zijn verhaal (video)

Hart van Nederland: Jack verloor twee zoons, nu helpt hij tieners met zijn verhaal (video)

<em>Hart van Nederland</em>: Jack verloor twee zoons, nu helpt hij tieners met zijn verhaal (video) Zijn zoon Pascal werd op 16-jarige leeftijd vermoord bij een drugsruzie en mede daardoor pleegde zijn andere zoon Remy 9 jaar later suïcide. Samen met zijn vrouw bleef Jack Keijzer achter in een leeg gezin. Hart van Nederland portretteerde Jack, die nu tieners helpt met zijn heftige verhaal. Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: meerdere woningen in Delfzijl ontruimd om ontploffingsgevaar (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere gewonden bij aanrijding op de A13 (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode na brand in woning Arnhem (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zijn zoon Pascal werd op 16-jarige leeftijd vermoord bij een drugsruzie en mede daardoor pleegde zijn andere zoon Remy 9 jaar later suïcide. Samen met zijn vrouw bleef Jack Keijzer achter in een leeg gezin. Hart van Nederland portretteerde Jack, die nu tieners helpt met zijn heftige verhaal.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-0113 of chat op 113.nl.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV