Hart van Nederland: meerdere gewonden bij aanrijding op de A13 (video)

Hart van Nederland: meerdere gewonden bij aanrijding op de A13 (video)

<em>Hart van Nederland</em>: meerdere gewonden bij aanrijding op de A13 (video) Op de A13 in de richting van Delft heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Volgens Hart van Nederland kwamen hulpdiensten met spoed naar de plaats van het ongeval. Er zijn meerdere mensen gewond geraakt. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dit is dé culinaire kerstrend van 2023: 'Gevulde bloemkool neemt het stokje over' Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto crasht tegen gevel van woning in Amsterdam-Noord (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere woningen in Delfzijl ontruimd om ontploffingsgevaar (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Op de A13 in de richting van Delft heeft vrijdagavond een aanrijding plaatsgevonden tussen drie voertuigen. Volgens Hart van Nederland kwamen hulpdiensten met spoed naar de plaats van het ongeval. Er zijn meerdere mensen gewond geraakt.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's