Even Tot Hier neemt in stijl afscheid van Kees van der Staaij

Even Tot Hier neemt in stijl afscheid van Kees van der Staaij

Hij heeft controversiële ideeën. Toch nam de Tweede Kamer emotioneel afscheid van Kees van der Staaij. De voormalige partijleider van de christelijke partij SGP zat 25 jaar in de kamer. Niels van der Laan en Jeroen Woe namen op hun eigen manier afscheid van de politicus.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

<em>Even Tot Hier</em> neemt in stijl afscheid van <em>Kees van der Staaij</em> Hij heeft controversiële ideeën. Toch nam de Tweede Kamer emotioneel afscheid van Kees van der Staaij. De voormalige partijleider van de christelijke partij SGP zat 25 jaar in de kamer. Niels van der Laan en Jeroen Woe namen op hun eigen manier afscheid van de politicus. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21:30 te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Gerard Joling bij BEAU: 'Je hoeft je nooit te schamen voor je tranen' Bekijk deze video » Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest' Bekijk deze video »
TV :
Even Tot Hier neemt in stijl afscheid van Kees van der Staaij

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV