Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (Shownieuws)

Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (Shownieuws)

Woensdag 6 december 2023 om 09:36

Rachel Hazes heeft de brasserie van de dochter van Peter Beense, Casa Beense, in Torremolinos gekocht en gaat daar een heus 'Hazes-café' van maken: 'Ze gaat er misschien wel voor naar Spanje verhuizen', vertelt Evert Santegoeds.

Rachel achter de tap?
Het gaat om een oude wens van haar overleden echtgenoot, om ooit een kroeg te beginnen: 'Godzijdank is dat er nooit van gekomen. Die arme man in zijn eigen kroeg, kun je het je voorstellen? Hoe was dat gelopen?', vraagt Santegoeds zich hardop af. Door naar een belangrijke vraag: gaat Rachel ook zelf biertjes tappen in Spanje?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Gaat Rachel Hazes zelf biertjes tappen in kroeg Torremolinos? (<em>Shownieuws</em>) Rachel Hazes heeft de brasserie van de dochter van Peter Beense, Casa Beense, in Torremolinos gekocht en gaat daar een heus 'Hazes-café' van maken: 'Ze gaat er misschien wel voor naar Spanje verhuizen', vertelt Evert Santegoeds. Rachel achter de tap?Het gaat om een oude wens van haar overleden echtgenoot, om ooit een kroeg te beginnen: 'Godzijdank is dat er nooit van gekomen. Die arme man in zijn eigen kroeg, kun je het je voorstellen? Hoe was dat gelopen?', vraagt Santegoeds zich hardop af. Door naar een belangrijke vraag: gaat Rachel ook zelf biertjes tappen in Spanje? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Bekijk ook André Hazes: 'Ik ga, voordat ik iemand een klap op zijn bek geef' Bekijk deze video » Groot nieuws: Rachel Hazes opent brasserie in Spanje 'Brasserie Casa Hazes' Bekijk deze video » Zingende Noa Vahle en Hélène Hendriks in SBS6-kerstpromo Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's