ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt

ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt

ZIEN: Gillende <em>Maxime Meiland</em> ziet dromedaris die haar auto aflikt Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, die al in de kerstsfeer zitten, zijn samen met hun dochters naar de dierentuin. Ze blijven lekker warm in de auto voor een tour door het dierenpark. Maxime gilt en lacht door de dromedaris die ineens haar auto aflebberd. Bekijk de grappige beelden in de Instagram Story van Maxime hierboven. Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland versiert de kerstboom, bekijk de sfeervolle beelden Bekijk deze video » Maxime Meiland onder vuur: vermeende dader verkrachting doet aangifte tegen realityster Bekijk deze video »
Show :
ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt

Maxime Meiland en Leroy Molkenboer, die al in de kerstsfeer zitten, zijn samen met hun dochters naar de dierentuin. Ze blijven lekker warm in de auto voor een tour door het dierenpark. Maxime gilt en lacht door de dromedaris die ineens haar auto aflebberd. Bekijk de grappige beelden in de Instagram Story van Maxime hierboven.

Wat goééééd: Het beste van Chateau Meiland is vanaf maandag 27 november elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV