Hart van Nederland gemist? Voetganger overlijdt bij treinongeval in Groningen

Hart van Nederland gemist? Voetganger overlijdt bij treinongeval in Groningen

Zondagochtend heeft een voetganger het leven verloren na een aanrijding met een trein op een spoorwegovergang in het Groningse Zuidhorn. De politie beschouwt het als een ongeluk en voert verder onderzoek uit om de exacte toedracht te achterhalen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Voetganger overlijdt bij <em>treinongeval</em> in <em>Groningen</em> Zondagochtend heeft een voetganger het leven verloren na een aanrijding met een trein op een spoorwegovergang in het Groningse Zuidhorn. De politie beschouwt het als een ongeluk en voert verder onderzoek uit om de exacte toedracht te achterhalen. Tekst gaat verder onder de video. Dienstregeling aangepastHet slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Als gevolg van het ongeval reden er enige tijd geen treinen tussen Groningen en Buitenpost. Gestrande treinreizigers konden hun reis vervolgen met bussen. Op dit moment rijden de treinen weer volgens de normale dienstregeling. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: gewonde na schietpartij Den Haag, politie grijpt snel in met drie aanhoudingen Bekijk deze video » ZIEN: Honderden personen eisen staakt-het-vuren in Gaza vanuit Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dienstregeling aangepast
Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. Als gevolg van het ongeval reden er enige tijd geen treinen tussen Groningen en Buitenpost. Gestrande treinreizigers konden hun reis vervolgen met bussen. Op dit moment rijden de treinen weer volgens de normale dienstregeling.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV