ZIEN: Honderden personen eisen staakt-het-vuren in Gaza vanuit Den Haag

ZIEN: Honderden personen eisen staakt-het-vuren in Gaza vanuit Den Haag

ZIEN: Honderden personen eisen staakt-het-vuren in Gaza vanuit Den Haag Honderden mensen voeren zondag 10 december actie in Den Haag tegen "de onhoudbare situatie in Palestina en de genocide op de Palestijnse bevolking". Ze eisen onder meer een onmiddellijk staakt-het-vuren en directe toegang voor humanitaire hulp waar die nodig is. Bekijk de mooie beelden in de video hierboven. KindermoordenaarDe actie startte tegenover het centraal station, daar staat een podium voor sprekers. Een van hen was Denk-fractievoorzitter Stephan van Baarle. Hij noemde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in zijn toespraak een "kindermoordenaar". Ook hield hij de Nederlandse overheid medeverantwoordelijk voor oorlogsmisdaden die daarvoor vervolgd moet worden. "Wegkijken is geen optie meer", zei Van Baarle. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Israël valt VN-school in Gaza aan: "Scholen worden beschoten met raketten" Bekijk deze video » Winkelketen ZARA onder vuur door deze campagne: "Dit is duidelijk een sneer naar Gaza" Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Honderden mensen voeren zondag 10 december actie in Den Haag tegen "de onhoudbare situatie in Palestina en de genocide op de Palestijnse bevolking". Ze eisen onder meer een onmiddellijk staakt-het-vuren en directe toegang voor humanitaire hulp waar die nodig is. Bekijk de mooie beelden in de video hierboven.

Kindermoordenaar
De actie startte tegenover het centraal station, daar staat een podium voor sprekers. Een van hen was Denk-fractievoorzitter Stephan van Baarle. Hij noemde de Israëlische premier Benjamin Netanyahu in zijn toespraak een "kindermoordenaar". Ook hield hij de Nederlandse overheid medeverantwoordelijk voor oorlogsmisdaden die daarvoor vervolgd moet worden. "Wegkijken is geen optie meer", zei Van Baarle.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV