Video: gewonde na schietpartij Den Haag, politie grijpt snel in met drie aanhoudingen

Video: gewonde na schietpartij Den Haag, politie grijpt snel in met drie aanhoudingen

Video: gewonde na schietpartij <em>Den Haag</em>, politie grijpt snel in met <em>drie aanhoudingen</em> Zaterdagavond heeft er een schietincident plaatsgevonden in een appartementencomplex aan de Asstraat in Den Haag, zo meldt de politie. Een persoon raakte hierbij gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Afscheid Cilly Dartell woensdag 13 december in kerk De Duif in Amsterdam Bekijk deze video » Tragisch incident in Delft: meerdere doden en zwaargewonde bij auto te water Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zaterdagavond heeft er een schietincident plaatsgevonden in een appartementencomplex aan de Asstraat in Den Haag, zo meldt de politie. Een persoon raakte hierbij gewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV