Zondag in Het Roer Om: Geen water als de eerste gasten komen (video)

Zondag in Het Roer Om: Geen water als de eerste gasten komen (video)

Zondag in <em>Het Roer Om</em>: Geen water als de eerste gasten komen (video) Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Het Roer Om: Hoe is het nu met?. De bewoners Eke en Goitske hebben een groot probleem. Er is geen water. Wat nu? Geen water als de eerste gasten komen? Bekijk het fragment van de SBS6-Instagrampagina hieronder. OorlogNooit hadden Eke en Goitske gedacht dat oorlog voor hen zo dichtbij zou zijn. Toch was dit het geval toen na hun emigratie naar Polen in Oekraïne oorlog uitbrak. Bij de start van het nieuwe seizoen Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? vertellen de twee erover. Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS6. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Nederland weg van sexy Angels Inc-act in Ranking the Talent: "Ik wil ook zo een kast" (video) Bekijk deze video » ZIEN: Gillende Maxime Meiland ziet dromedaris die haar auto aflikt Bekijk deze video »

Vanavond zien we een nieuwe aflevering van Het Roer Om: Hoe is het nu met?. De bewoners Eke en Goitske hebben een groot probleem. Er is geen water. Wat nu? Geen water als de eerste gasten komen? Bekijk het fragment van de SBS6-Instagrampagina hieronder.

Oorlog
Nooit hadden Eke en Goitske gedacht dat oorlog voor hen zo dichtbij zou zijn. Toch was dit het geval toen na hun emigratie naar Polen in Oekraïne oorlog uitbrak. Bij de start van het nieuwe seizoen Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? vertellen de twee erover.

Het Roer Om: Hoe Is Het Nu Met? is vanavond om 20:30 uur te zien bij SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV