Israël valt VN-school in Gaza aan: "Scholen worden beschoten met raketten"

Israël valt VN-school in Gaza aan: "Scholen worden beschoten met raketten"

Israël valt VN-school in <em>Gaza</em> aan: &quot;Scholen worden beschoten met raketten&quot; In het noorden van de Gazastrook is een aanval geweest op een school die wordt gerund door de Verenigde Naties. Dat meldt NOS. Volgens communicatiedirecteur Touma zijn onder de slachtoffers ook kinderen. Er zouden zeker 15 mensen zijn gedood en tientallen mensen gewond zijn geraakt. Bekijk de afschuwelijke beelden in de C'estmocro-post hieronder. Je kunt met het pijltje naar de volgende beelden. "Nergens is het veilig"De school was een veilige plek voor duizenden mensen die vluchtten voor de bombardementen. "Nu is het nergens veilig. Scholen worden beschoten met raketten." Touma zegt dat zeker een aanval plaatsvond op het schoolplein waar tenten stonden voor de gezinnen. Een andere aanval zou in de school zelf zijn gebeurd op een plek waar vrouwen brood aan het bakken waren. Bekijk de beelden in de C'estmocro-video hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door CESTMOCRO ??/?? (@cestmocrotv) Bekijk ook Fotograaf Motaz Azaiza enorm populair als nieuwsbron vanuit Gaza (video) Bekijk deze video » ZIEN: Rico Verhoeven spreekt zich uit over Gaza tijdens GLORY Collision 6 Bekijk deze video »
Zondag 5 november 2023 om 12:00

In het noorden van de Gazastrook is een aanval geweest op een school die wordt gerund door de Verenigde Naties. Dat meldt NOS. Volgens communicatiedirecteur Touma zijn onder de slachtoffers ook kinderen. Er zouden zeker 15 mensen zijn gedood en tientallen mensen gewond zijn geraakt. Bekijk de afschuwelijke beelden in de C'estmocro-post hieronder. Je kunt met het pijltje naar de volgende beelden.

"Nergens is het veilig"
De school was een veilige plek voor duizenden mensen die vluchtten voor de bombardementen. "Nu is het nergens veilig. Scholen worden beschoten met raketten." Touma zegt dat zeker een aanval plaatsvond op het schoolplein waar tenten stonden voor de gezinnen. Een andere aanval zou in de school zelf zijn gebeurd op een plek waar vrouwen brood aan het bakken waren.

Bekijk de beelden in de C'estmocro-video hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's