Stormramp bij Kerstcircus Haarlem: hoofdtent verwoest door storm Elin

Stormramp bij Kerstcircus Haarlem: hoofdtent verwoest door storm Elin

In de vroege zondagochtend heeft de stormachtige wind ernstige schade toegebracht aan de hoofdtent van het Kerstcircus Haarlem. Het complete dak is weggeblazen en volgens producent René Duursma is van de tent 'niets meer over'.

Tekst gaat verder onder de video.

Stormramp bij <em>Kerstcircus Haarlem</em>: hoofdtent <em>verwoest</em> door <em>storm Elin</em> In de vroege zondagochtend heeft de stormachtige wind ernstige schade toegebracht aan de hoofdtent van het Kerstcircus Haarlem. Het complete dak is weggeblazen en volgens producent René Duursma is van de tent 'niets meer over'. Tekst gaat verder onder de video. Geplande voorstellingenDe tent is dermate beschadigd dat deze niet meer bruikbaar is voor de geplande voorstellingen tijdens de kerstvakantie. Gelukkig wordt er een vervangende tent geregeld vanuit Frankrijk, waardoor de voorstellingen niet in gevaar zijn en gewoon doorgang kunnen vinden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Tragisch incident in Delft: meerdere doden en zwaargewonde bij auto te water Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Voetganger overlijdt bij treinongeval in Groningen Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Geplande voorstellingen
De tent is dermate beschadigd dat deze niet meer bruikbaar is voor de geplande voorstellingen tijdens de kerstvakantie. Gelukkig wordt er een vervangende tent geregeld vanuit Frankrijk, waardoor de voorstellingen niet in gevaar zijn en gewoon doorgang kunnen vinden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV