Tragisch incident in Delft: meerdere doden en zwaargewonde bij auto te water

Tragisch incident in Delft: meerdere doden en zwaargewonde bij auto te water

In het water in Delft waar eerder op zondag een dodelijk ongeluk plaatsvond, zijn nog twee overleden personen aangetroffen. De politie overweegt de mogelijkheid dat het hier om de twee passagiers van de auto gaat. De autoriteiten onderzoeken momenteel de identiteit van de slachtoffers om definitieve bevestiging te kunnen geven.

Tekst gaat verder onder de video.

Tragisch incident in <em>Delft</em>: meerdere <em>doden</em> en <em>zwaargewonde</em> bij auto te water In het water in Delft waar eerder op zondag een dodelijk ongeluk plaatsvond, zijn nog twee overleden personen aangetroffen. De politie overweegt de mogelijkheid dat het hier om de twee passagiers van de auto gaat. De autoriteiten onderzoeken momenteel de identiteit van de slachtoffers om definitieve bevestiging te kunnen geven. Tekst gaat verder onder de video. Auto te waterDe lichamen werden aangetroffen in de nabijheid van de locatie waar op zondagochtend een auto te water raakte. Bij de auto werden een overleden persoon en een zwaargewond slachtoffer gevonden. Het zwaargewonde slachtoffer gaf aan dat er vier personen in de auto zaten, maar de overige twee personen zijn nog niet gelokaliseerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: jong kindje aangereden door bezorgscooter in Den Haag (video) Bekijk deze video » Zien: Afscheid Cilly Dartell woensdag 13 december in kerk De Duif in Amsterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Auto te water
De lichamen werden aangetroffen in de nabijheid van de locatie waar op zondagochtend een auto te water raakte. Bij de auto werden een overleden persoon en een zwaargewond slachtoffer gevonden. Het zwaargewonde slachtoffer gaf aan dat er vier personen in de auto zaten, maar de overige twee personen zijn nog niet gelokaliseerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV