Denkend aan Zwitserland: Janny d'r broek zakt af, dan maar de Vogeltjesdans doen (video)

Denkend aan Zwitserland: Janny d'r broek zakt af, dan maar de Vogeltjesdans doen (video)

<em>Denkend aan Zwitserland</em>: Janny d'r broek zakt af, dan maar de Vogeltjesdans doen (video) Onderweg in Denkend aan Zwitserland krijgen Janny en André zittend in de trein maar bar weinig beweging. Janny denkt de oplossing te hebben gevonden in tips van Olga Commandeur. Helaas zakt haar broek ervan af dus komt André met een ander idee. Al heel snel doen niet alleen Janny en André de Vogeltjesdans... Bekijk hieronder het hilarische fragment uit Denkend aan Zwitserland: Denkend aan Zwitserland is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Zwitserland: ook Janny's hond Nhaan gaat mee, 'Ben wel ergens halverwege uitgestapt' Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: André en Janny schrikken zich wezenloos Bekijk deze video » Janny in Denkend aan Zwitserland bij 1e treinpoortje: "Dat wordt getrut, ik heb die hond" (video) Bekijk deze video »
TV :
Denkend aan Zwitserland: Janny d'r broek zakt af, dan maar de Vogeltjesdans doen (video)

Onderweg in Denkend aan Zwitserland krijgen Janny en André zittend in de trein maar bar weinig beweging. Janny denkt de oplossing te hebben gevonden in tips van Olga Commandeur. Helaas zakt haar broek ervan af dus komt André met een ander idee. Al heel snel doen niet alleen Janny en André de Vogeltjesdans...

Bekijk hieronder het hilarische fragment uit Denkend aan Zwitserland:

Denkend aan Zwitserland is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV