Janny in Denkend aan Zwitserland bij 1e treinpoortje: "Dat wordt getrut, ik heb die hond" (video)

Janny in Denkend aan Zwitserland bij 1e treinpoortje: "Dat wordt getrut, ik heb die hond" (video)

<em>Janny</em> in <em>Denkend aan Zwitserland</em> bij 1e treinpoortje: &quot;Dat wordt getrut, ik heb die hond&quot; (video) André van Duin en Janny van der Heijden verruilen de boot voor de trein in het programma Denkend aan Zwitserland. Zondag was alweer de tweede aflevering van deze kijkcijferhit op NPO1. Voor wie de aftrap gemist heeft, hieronder een fragment van de eerste hindernis op weg naar het mooie Zwitserse winterlandschap. Het is zover: de reis gaat beginnen! En dat verloopt meteen al niet vlekkeloos ? Als dat maar goed gaat...? Denkend aan Zwitserland, zondag 26 november om 21.30 uur bij MAX op NPO 1. #denkendaanzwitserland pic.twitter.com/1QEdiUT8jn— Omroep MAX (@OmroepMAX) November 26, 2023 Denkend aan Zwitserland is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Denkend aan Zwitserland: 'Geef je die pretzel nou zo aan die hond?' Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: André en Janny leren de taal van Zwitserland (video) Bekijk deze video » Denkend aan Zwitserland: André en Janny schrikken zich wezenloos Bekijk deze video »
TV :
Janny in Denkend aan Zwitserland bij 1e treinpoortje: "Dat wordt getrut, ik heb die hond" (video)
Tuesday 5 December 2023 om 15:58

André van Duin en Janny van der Heijden verruilen de boot voor de trein in het programma Denkend aan Zwitserland. Zondag was alweer de tweede aflevering van deze kijkcijferhit op NPO1. Voor wie de aftrap gemist heeft, hieronder een fragment van de eerste hindernis op weg naar het mooie Zwitserse winterlandschap.

Denkend aan Zwitserland is wekelijks op zondag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Denkend aan Zwitserland terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's